STICHTING RECAP NIEUWS

Nieuws

Hebben wij wat leuks te melden of zijn we ergens in het nieuws geweest dan laten wij jullie dit graag weten! Mocht je een idee voor onze nieuwspagina hebben laat dit ons dan weten via het contactformulier.

Juni 2019 Gelderland helpt

In juni 2019 mochten wij een herhalingsoproep doen bij TVGelderland rubriek GelderlandHelpt. Vele leuke reacties mogen ontvangen (en nog steeds). Hout aanbieden mag nog steeds. Bij sterke voorkeur via de mail en met foto's.

26 maart 2019 hebben wij de cameraploeg van TVGelderland rubriek GelderlandHelpt in onze werkplaats gehad. Vanaf dat moment komen we door heel Gelderland om aangeboden massief hout op te mogen halen. Hoe leuk is dat?? Nog leuker om te melden misschien is dat deze twee heren inmiddels lang en breed met betaald werk bezig zijn. Hulde mannen!