top of page

SNIJPLANKEN UIT ARNHEM

U vindt hier een zeer diverse keuze aan snijplanken, borrelplanken, hapjesplanken en zelfs pizza planken. Met deze bijzondere, unieke, circulaire en handgemaakte snijplanken maak je koken nog leuker. Ook kan je met een mooie borrelplank de blits maken tijdens jouw borrelavond.

 

De snijplanken zijn handmade en zijn vaak "eenmalig gemaakt". Omdat ze handgemaakt zijn is er ruimte voor prachtige, mooie details. Het aanbod aan snijplanken, snaaiplanken en pizzaplanken is zeer divers doordat er gebruik gemaakt wordt van restmaterialen welke  over gehouden  worden van eerdere duurzame, circulaire en milieuvriendelijke projecten. Wij zijn trotse aanbieder van snijplanken uit Arnhem.

 

Broodplanken, snaaiplanken, snijplanken etc. zijn ook heel leuk om cadeau te geven. Wilt u deze voorzien van een persoonlijke touch? Dat kan, zoals te zien bij de RecaP snaaiplank. Voor een schappelijke prijs kan een naam, tekst of logo gegraveerd worden. Zit jouw nieuwe snijplank, hapjesplank of borrelplank hier niet tussen, Neem dan gerust contact op met ons.  Of kijk eens naar het aanbod Accessoires en of Meubels.

bottom of page