OVER ONS

Stichting RecaP is er voor mensen en wordt gedragen door mensen

GEDEELDE KRACHTEN

Stichting RecaP is opgericht door

een 3-tal mannen die hun sporen inmiddels hebben verdiend.

Frank Tomassen, Ramon Kaspers en Marco van den Boogert vormen elk met hun eigen ervaring, persoonlijkheid, kracht en expertise het kloppend hart van Stichting RecaP.

VERANTWOORDELIJKHEDEN

Taken en verantwoordelijkheden worden samen gedragen, gemonitord, geëvalueerd en uitgevoerd. Alle drie werken wij vanuit de overtuiging iets voor een ander te willen en kunnen betekenen. Respect, geduld en toegankelijkheid is hierin de uitgangspositie.

VRIJWILLIGERS

Binnen Stichting RecaP werken verschillende vrijwilligers. Ieder vrijwilliger brengt met zijn of haar aanwezigheid toegevoegde waarde aan de sfeer, resultaat op het gebied van de te behalen doelstelling of aan onze mooie producten. Zonder deze vrijwilligers is de stichting de stichting niet.